Mohd Izuan's FotoPage

By: Mohd Izuan Shafie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
winter X-games vacation-Kita Shiga,Ryuo & Hakuba, Iwatake

nih eksyen je ..tak main kat cn tempat budak2
jejaka perasan ensem
nih baru tempat urg dewasa
View all 14 photos...
setelah gagal membodek Yamamoto chang untuk tidak bercuti pada new year lalu, terpaksa la aku membawa diri bersama kohai2 utk melakukan sedikit lawatan sambil beriadah ke Nagano Ken untuk bermain snowboard ..nak buek camno urg nak kenkyuu yama chang tak bagi ..siap sorok kunci lab, minta kat guard kene halo lak ...so terpaksa la gi main snowboard ngn kawan2 lagipon setelah satu musim tak menyentuh snow terasa rindu plak .... taun ni mmg saikou yuki best gile lembut cam kapas ..huhuhhu


Sunday, 27-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
autum leaf at kyoto

awek kyoto
romantic
nih shot dari atas pokok
View all 6 photos...
"aki to ieba,kyoto desu" perumpamaan jepun yg bermaksud "bila dikatakan autum, teringat akan kyoto" ...kyoto mmg terkenal dengan permandangan autum yg indah terutama pepohon momiji (japanese maple ) yg berwarna merah ..sungguh indah terutama diwaktu petang atau dibawah sinaran lampu dimalam hari ...hari ni saya berkesempatan meluangkan sedikit masa di sekitar kyoumizudera...very beautiful ..saikou


Wednesday, 23-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Seharian Di Universal Studio Japan

posing dulu ...
beratur jgn tak beratur
just came back from the future
View all 6 photos...
setelah hampir dua tahun, akhirnya sekali lagi aku masuk ke dlm USJ ni...natsukashi. walaupon ntah brapa kali dah masuk kat dlm ni sampai pak guard pon dah kenal .. tp oleh kerana teman2 yg dtg jauh dari mesia, saya pergi jugak la....best jugak sbb masa last time pegi aritu spiderman tak siap lagi ....punye la best layan 3D sampai pusing2 ..siap ade action jatuh bangunan lagi ..rasa nak pecah jantung ...best2 ..thanks to am, dilla, putra ngan cheng ..esok kite gi lagi



Sunday, 20-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy birthday

 
 
Selamat Hari Jadi yg ke 25...semoga panjang umur murah rezeki ...arigatou to all yg wish happy birthday to me...dah tua dah ..mane sejadah ni


Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Toba, mie ken: pearl hunting trip

jadi co pilot
nih kat kedai makcik kenalan kat cn
mari la memilih
View all 12 photos...
setelah di desak beberapa kali oleh saudara aris, am dan min dan disogok dgn kereta mewah serta bermacam2 lagi janji palsu ..terpaksa aaa saya membawa mereka ke lokasi rahsia ...ketempat makcik yg saya kenal utk memborong pearl .....tatau aaa ape derang nak buat sbb saya just amik pearl free yg makcik tu bagi je ..hehehehehe



bile laki dah jumpe pearl .....



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net